martes, 21 de mayo de 2019

XOVES 9 DE MAIO: DÍA DO KIWI




   
                                                                                                                                                             


BENEFICIOS DO CONSUMO DO KIWI:
Debido o seu alto contido en vitamina C posúe unha gran capacidade para aliviar problemas respiratorias como asma, tos e silibancias
Actúa como un potente antioxidante protexendo o 0noso organismo de enfermidades como o estrés, artritis, asma, osteoartritis e desarrollo de cancro.

Mellora a saúde cardiovascular, reducindo o risco de experimentar coágulos, protexendo os vasos sanguíneos e ó corazón.

Contén compostos que axudan a reducir a pérdida da visión e retrasan trastornos visuais asociados o envellecemento.
Evita o estreñemento pois suministra moita fibra.
Fortalece o sistema inmunolóxico axudando a previr resfriados e moitas outras enfermidades
Facilita a absorción de ferro polo que axuda a previr a anemia
Promove a saúde da nosa pel. A vitamina C promove o crecemento e a formación de coláxeno e a reparación de texidos e pel dañada. 

   
Bodegóns e adiviñas que realizon os alumnos e alumnas de primeiro e segundo nivel cómo actividades encamiñadas ao coñecemento das froitas e ao fomento do seu consumo. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                           




























































































































No hay comentarios:

Publicar un comentario