BENEFICIOS DO CONSUMO DO KIWI:
Debido
o seu alto contido en vitamina C posúe unha gran capacidade para
aliviar problemas respiratorias como asma, tos e silibancias
Actúa
como un potente antioxidante protexendo o 0noso organismo de
enfermidades como o estrés, artritis, asma, osteoartritis e
desarrollo de cancro.
Mellora a saúde cardiovascular, reducindo o risco de experimentar coágulos, protexendo os vasos sanguíneos e ó corazón.
Contén
compostos que axudan a reducir a pérdida da visión e retrasan
trastornos visuais asociados o envellecemento.
Evita
o estreñemento pois suministra moita fibra.
Fortalece
o sistema inmunolóxico axudando a previr resfriados e moitas outras
enfermidades
Facilita
a absorción de ferro polo que axuda a previr a anemia
Promove
a saúde da nosa pel. A vitamina C promove o crecemento e a formación
de coláxeno e a reparación de texidos e pel dañada.
Bodegóns e adiviñas que realizon os alumnos e alumnas de primeiro e segundo nivel cómo actividades encamiñadas ao coñecemento das froitas e ao fomento do seu consumo. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario