jueves, 23 de mayo de 2019

XOVES 16 DE MAIO: DÍA DA NECTARINA (PELADILLO)


                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                    PROPIEDADES E BENEFICIOS DO CONSUMO DE NECTARINA:

  1. Nectarinas para a hipertensión. É unha froita con alto contido en potasio e moi baixo en sodio, sendo excelentes para mellorar a doenza das persoas con tensión arterial alta .
  2. Nectarina para mellorar as dixestiones evitando dixestiones lentas e pesadas.
  3. Nectarinas para previr e mellorar o estreñimiento.
  4. Nectarina para coidar a vista, a pel e o cabelo. Contén un bo aporte de carotenos que nos protexen ante doenzas dexenerativas como cataratas, glaucoma, dermatitis,.....
  5. Nectarinas para o sistema cardiovascular. Outra función importante do potasio é a de regular os latidos do corazón que xunto coa acción dos antioxidantes axudan a reducir o risco enfermidades cardiovasculares.
  6. Nectarina como antioxidante. Retrasan o envellecemento e contribúen a reducir a incidencia de enfermidades como o cáncro.
  7. Nectarinas para o sistema nervioso e muscular. Os minerais que contén contribúen a que tanto noso sistema nervioso como o muscular poidan levar a cabo as súas funcións con normalidade.
  8. Nectarina para a anemia ferropénica. O seu contido en vitamina C axuda a mellorar a absorción do ferro dos alimentos.
                             


                                                                                                                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

No hay comentarios:

Publicar un comentario