Luns 14 de Maio
Alumnos de 2º tomando o Kiwi na aula antes de saír o patio.
Dependendo da froita, algunhas foron consumidas nas aulas e outras fóra, no patio.

Alumnos de 6º comendo Kiwi.
PROPIEDADES
DO KIWI:
- Debido o seu alto contido en vitamina C posúe unha gran capacidade para aliviar problemas respiratorias como asma, tos e silibancias
- Actúa como un potente antioxidante protexendo o noso organismo de enfermidades como o estrés, artritis, asma, osteoartritis e desarrollo de cancro.
- Mellora a saúde cardiovascular, reducindo o risco de experimentar coágulos, protexendo os vasos sanguíneos e ó corazón.
- Contén compostos que axudan a reducir a pérdida da visión e retrasan trastornos visuais asociados o envellecemento.
- Evita o estreñemento pois suministra moita fibra.
- Fortalece o sistema inmunolóxico axudando a previr resfriados e moitas outras enfermidades
- Facilita a absorción de ferro polo que axuda a previr a anemia
- Promove a saúde da nosa pel. A vitamina C promove o crecemento e a formación de coláxeno e a reparación de texidos e pel dañada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario