martes, 22 de mayo de 2018

SEMANA DA FROITA: O KIWI

                                                     Luns 14 de Maio






 Alumnos de 2º tomando o Kiwi na aula antes de saír o patio.

Dependendo da froita, algunhas foron consumidas nas aulas e outras fóra, no patio.

Alumnos de 6º comendo Kiwi.









PROPIEDADES DO KIWI:
  • Debido o seu alto contido en vitamina C posúe unha gran capacidade para aliviar problemas respiratorias como asma, tos e silibancias
  • Actúa como un potente antioxidante protexendo o noso organismo de enfermidades como o estrés, artritis, asma, osteoartritis e desarrollo de cancro.
  • Mellora a saúde cardiovascular, reducindo o risco de experimentar coágulos, protexendo os vasos sanguíneos e ó corazón.
  • Contén compostos que axudan a reducir a pérdida da visión e retrasan trastornos visuais asociados o envellecemento.
  • Evita o estreñemento pois suministra moita fibra.
  • Fortalece o sistema inmunolóxico axudando a previr resfriados e moitas outras enfermidades
  • Facilita a absorción de ferro polo que axuda a previr a anemia
  • Promove a saúde da nosa pel. A vitamina C promove o crecemento e a formación de coláxeno e a reparación de texidos e pel dañada.




No hay comentarios:

Publicar un comentario