martes, 22 de mayo de 2018

SEMANA DA FROITA: AS UVAS

                                                   "Venres 11 de Maio"
           




BENEFICIOS DE COMER UVAS



  •  É unha froita excelente para combatir algúns problemas de saúde:
  • Hipertensión: gracias ao seu contido en potasio e antioxidantes.
  • Para a pel e o cabelo: O aceite que se extrae da semente da uva ten recoñecidas propiedades para protexer o cabelo das agresións do medio ambiente e, como hidratante para a nosa pel. Incluso pode ser útil para combatir o acné.
  • Para a artritis, a pel e o estómago: É recomendable consumilas en zume.
  • Para a saúde do fígado: A uva é unha das froitas empregadas para desintoxicar o organismo e depurar o fígado.
  • Contra o estrés: Gracias aos seus antioxidantes o seu consumo é recomendable para as persoas sometidas a situacións que xeran moito estrés







Os alumnos estiveron en todo momento implicados na distribución da froita na hora do recreo. Participaron no conteo, limpeza e reparto dalgunhas das froitas. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario