CURSO 2017/18
Un ano máis, dende o centro, seguimos desenvolvendo o Proxecto "Alimentámonos ben: Froita Fresca". Os obxectivos do mesmo son:
- Desenvolver hábitos alimentarios saúdables, fomentando na escola o hábito de consumo de alimentos sans, especialmente a froita.
- Reducir o consumo de productos envasados de bollería, previndo a obesidade infantil e enfermidades cardiovasculares.
- Fomentar hábitos de hixiene dos alimentos e do propio centro, reciclando os residuos da froita e dando a coñecer posibles usos do mesmo como fertilizante nos cultivos do invernadoiro escolar.
- Coñecer as froitas que se dan tanto no noso entorno como noutros lugares, investigando as de temporada e a diversidade de cores, formas, tamaños, aromas e sensacións que producen cada unha delas.
- Coñecer e coidar as árbores froiteiras do recinto escolar.
Ó inicio do presente curso, pasamos unha enquisa ás familias, para recabar información sobre os hábitos alimentarios do noso alumnado. Unha vez analizadas as respostas obtivemos a seguinte información.
No hay comentarios:
Publicar un comentario